Much to do

Nu är helgen över och gästerna har åkt hem. Jag har haft en jättetrevlig helg tillsammans med mina killar J & F, sedan J's bror J och hans fru H och till sist men inte minst, deras underbaring Buster.

Vi har haft ganska mycket att göra, men har lagit det lugtn ändå. Första kvällen då dom kom hit lät vi hundarna leka fritt på en äng nära oss, det gick hur bra som helst så vi var där tills det blev mörkt. Hemma åt vi hemmagjort köttsoppa (haha) och på natten åkte vi bil tillsammans, försökte hitta olika case men hittade inget spec, då det regnade också.

Andra dagen åkte vi till Sundbyholm, lät hundarna bada, eller Fender. Buster var modig och klev i vattnet för första gången i hans liv, så söt så! Fender simmade bland ganska stora vågor för första gången, utan flytväst denna gång. Det gick riktigt bra och husse & matte är stolta! Lite shopping och lunch + fika hann vi med också, på Tuna Park. På kvällen var vi till ängen igen, lekte lite och körde övningar med hundarna. Fender fick leka med sin freesbee. Älsklingen min. Ännu senare på kvällen åkte vi bil (igen) och letade efter olika case, och vi hittade många case, hahahaha. Vilka minnen.

Tredje dagen vaknade vi ganska sent, men bestämde oss för att gå ut och göra nåt ändå. Det slutade med att vi hamnade på ett fik mitt i centrum, ett av våra hat-fik, men i och med att det regnade ute var det den enda fikastället som var möjligt att sitta ute på uteserveringen med hundarna, med tak. Efteråt gick vi en prommis i stan, första gången för lille Buster. På kvällen var det laglig streetrace vilket vi gick på, helt okej var det men i min smak är olaglig mycket bättre, mer känsla, haha. På kvällen/natten var det som vanligt case igen, en klassiker vi det här laget.

Idag har vi inte gjort allt för mycket, vaknade väldigt sent. Sedan åkte vi till olika djuraffärer, och avslutade helgen med Underbara Hem, min favorit inredningsaffär. De stack hem till storstan efter det och vi åkte en sväng i regnet. Sedan handalde vi behövliga saker + ingredienser för en god hemmagjord köttsoppa, igen. Mums. Väl hemma lagade jag mat och J städade och tvättade. Nu ska vi se på film, vi börjar med Brothers, undra om den är bra?

Kommentarer
Postat av: Heidi

Hihi!Det blev en sväng till Parken Zoo för att gå på toa.Sedan bar det iväg till Sickla för att handla mat. Det blev en favorit som inte alls äts så ofta, Potatisbullar hos oss men det verkar som om det är poppis för att det fanns tre påsar kvar i botten på kyldisken. Jag fick be om hjälp för att fiska upp påsen så desperat var jag! Buster blev väldigt glad när han kom hem trots att han saknar Fender såklart. Han har ätit från sin nya skål. På första djuraffären fick han ett smakprov på någon korv. Nu ligger Buster utslagen på hallmattan och har mina skor som kudde. Vi har satt på en tvätt. Idag blir det att lägga sig i vanlig ordning. Blir det några case för er del?

2010-08-02 @ 21:04:18
Postat av: Mia

Brothers är helt OK tycker jag! =)

2010-08-03 @ 09:55:20
URL: http://miamaki.blogg.se/
Postat av: Emma | fotoblogg mixad med vardagen

Hej! allt bra med dig? :)Jag har skrivit ett nytt inlägg om unga mammor, skulle du stötta dom eller inte? Läs gärna igenom inlägget och kommentera vad du skulle göra, vill jätte gärna höra din synpunkt och åsikt.http://emmaeriica.webblogg.se/2010/august/unga-mammor-ska-vi-stotta-dom-eller-hata-do.htmlTack!

2010-08-03 @ 17:19:02
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: EmmaEriica

Hej vännen :)

allt bra med dig?Tack för att du ställde upp och kommenterade vad du tyckte om inlägget "Unga mammor > ska vi stötta dom eller hata dom?". Det var intressant att få läsa din åsikt! Tack :)Puss

2010-08-04 @ 23:54:24
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback