Thank You Darling

God morgon på er!
Usch vilket väder, regnar och blåser, helt jävla grått. Aja, det får bli en hamma-mys dag idag. Var som sagt på krogen igår med min kära vän Jenny. Vi satt ute på uteserveringen och snackade skit, med en kall. Det var verkligen en kväll att minnas, det kan man lugnt säga. Däremot har jag själv kommit ur det där "krogkvällar" "supa supa supa", alltså, jag är ganska trött på det ärligt talat. Jag går ut, men inte ens i närheten av hur mycket jag var ute förut. Gå ut nån gång är mer givande än att halvt bo på krogen. Min älskling hämtade oss så slapp vi ta taxi, skönt.

Idag mår jag fint, jag har aldrig blivit bakis, inte en enda gång i mitt liv. Och ja, jag har fan supit skallen av mig så att huvudet rullar längs vägen... haha. Kan det vara mina finska gener? Hehe. Ingen vet men skönt är det iallafall att slippa ligga i sängen och ågra sig över gårdagen.

Undrar vad man ska göra idag, skulle vara ganska skönt med en hemmadag, MEN, jag som är så jävla rastlös kommer inte orka sitta hemma en hel dag, det går inte. Jag är helt hyper. Hahaha.
Kommentarer
Postat av: julia

sv: haha ja ;)

2010-07-29 @ 13:02:01
URL: http://jjuliees.blogg.se/
Postat av: Mia

Håller med, skönare att gå ut sällan! :D Det ger mer!

2010-07-29 @ 13:14:35
URL: http://miamaki.blogg.se/
Postat av: Emma Olofsson [FOTO]

Planer för dagen?:)

2010-07-29 @ 13:16:14
URL: http://fotonavemma.blogg.se/
Postat av: Josephine

sv: jamen precis :) men det mesta ligger i mäniskopsykologi för ägarna fattar inte att de är dem problemet sitter i :PJag ska kastrera honom, hade inte tänkt ställa ut eller så och sen blir dem ju lugnare och mindre markerande :D är din kastrerad ?

2010-07-29 @ 16:14:02
URL: http://stjupid.blogg.se/
Postat av: Emma | fotoblogg mixad med vardagen

Hej vännen,

allt bra med dig idag?Jag ber om ursäkt för att jag inte har svarat på din kommentar tidigare, och i o med de har jag glömt bort vad vi pratat om, därför frågar jag dig "allt bra med dig idag?" för att komma in på en ny konversation :)Hoppas du förstår vad jag menar.Puss

2010-07-29 @ 18:03:40
URL: http://emmaeriica.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Tjo!Nä,en hemmadag fullt ut blir det nog inte för er!

Buster hälsar till Fender. Vad sägs om vi kommer på lördag????Ses!

2010-07-29 @ 21:11:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback